SKUMSÆBE MIKO PEARL FOAM SOAP 5 LITER MED PARFUME

kr. 205,00

Prisen er pr.: DK.

Skumsæbe til håndvask ved brug i dispenser.
Mild skumsæbe med parfume.

3 x 5 ltr. pr. kasse.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 26087 Kategori: Tags: , , , , , , , ,

Vi vil gerne undgå, at du sidder med et uddateret datablade på et produkt, som du har købt hos Skovbo-Ren. Tilmeld dig vores opdateringsservicer, og modtag besked, når der er opdaterede datablade.

MIKO Pearl Foam

Mild skumsæbe til hyppig håndvask

MIKO Pearl Foam er en parfumebaseret, flydende skumsæbe, specielt designet til hyppig håndvask. Produktet er skånsomt mod huden og efterlader den blød og fugtig uden at udtørre. Med en neutral pH-værdi på cirka 5,5 er denne skumsæbe ideel til brug på daglig basis i både kommercielle og private miljøer.

Mild og fugtgivende formel

MIKO Pearl Foam er kendt for sin milde og cremede skum, der sikrer en behagelig vask uden at skade hudens naturlige balance. Sæben er parfumebaseret, hvilket efterlader hænderne med en frisk duft efter hver vask. Den er formuleret til at beskytte huden mod udtørring, hvilket gør den velegnet til hyppig brug på arbejdspladser, offentlige faciliteter og i hjemmet. Dette gør MIKO Pearl Foam til et fremragende valg for steder, hvor håndhygiejne er altafgørende, såsom hospitaler, restauranter og kontorer. Mild skumsæbe til hyppig håndvask.

Anvendelsesområder

MIKO Pearl Foam er ideel til brug i mange forskellige miljøer, herunder:

  • Offentlige toiletter
  • Arbejdspladser med høj trafik
  • Hjemmet
  • Hospitaler og sundhedssektoren
  • Restauranter og køkkener

Den alsidige anvendelse gør produktet til et populært valg for både professionelle og private brugere, der har brug for en pålidelig og mild skumsæbe.

Brug og dosering

MIKO Pearl Foam bruges ufortyndet, og kun en lille mængde er nødvendig for effektiv rengøring. For optimal brug:

  1. Fugt hænderne.
  2. Fordel et minimum af MIKO Pearl Foam på huden.
  3. Skyl grundigt med vand.

Denne nemme brug gør produktet både økonomisk og effektivt, hvilket sparer tid og penge i professionelle miljøer.

Sikkerhed og opbevaring

For at sikre den bedst mulige holdbarhed skal MIKO Pearl Foam opbevares i sin originale tætlukkede emballage ved temperaturer mellem 0 og 35°C. Produktet har en holdbarhed på op til 36 måneder, hvilket gør det til en langtidsholdbar løsning for virksomheder og hjem, der ønsker en pålidelig sæbe til daglig brug. Produktet bør opbevares frostfrit for at bevare sin kvalitet.

Konklusion

MIKO Pearl Foam er et effektivt og skånsomt valg for dem, der har behov for en pålidelig og mild skumsæbe til hyppig håndvask. Med sin parfumebaserede formel og evne til at fugte huden uden at udtørre, er det det ideelle valg til både private og kommercielle anvendelser. Holdbarheden og alsidigheden gør MIKO Pearl Foam til et uundværligt produkt i enhver håndvaskrutine. Leverandør Novadan. Fås også i 1ltr.

Yderligere information

Vægt 5,2 kg

26087

Download

Datablad

26087Brug

Download

Brugs/produktblad skumsæbe