SPORTSVASK EXTREME SVEDIGT TØJ 1 KG FLYDENDE FAST LAV PRIS

kr. 62,50

Prisen er pr.: FL.

Sportsvask til trænings og regntøj.
Fjerner lugten af sved.
1 ltr.

154 på lager

Varenummer (SKU): 9904 Kategori: Tags: , , , , , ,

Effektiv sportsvask til rengøring af sportsbeklædning

Sportsvask er en specialudviklet vaskemiddel, der sikrer effektiv rengøring af sportsbeklædning og tekstiler. Med sin unikke formulering er vaskmidlet designet til at fjerne svedlugt, bakterier og pletter, samtidig med at det bevarer tøjets farver og struktur. Det er ideelt til vask af tøj, der udsættes for intensiv brug, såsom løbetøj, fitnessudstyr og andre sportsrelaterede tekstiler.

Effektivitet

Sportsvask fra Skovbo-Ren er effektivt. Med et pH-niveau på 11,0 er dette vaskemiddel stærkt nok til at nedbryde sved og snavs, men skånsomt mod tekstiler. Derudover er det fri for farlige kemikalier, som kan forårsage irritation, hvilket gør det sikkert at bruge.

Brugervenlighed

Anvendelsen af vaskmidlet er enkel. Produktet kan bruges både til maskinvask og håndvask, hvilket gør det fleksibelt til forskellige behov. Ved maskinvask anbefales det at dosere efter tøjmængde og tilsmudsningsgrad for at opnå det bedste resultat. Det er også vigtigt at følge anvisningerne på tøjet for at undgå skader. Man kan også bruge et vaskenet for at beskytte tøjet. Vaskenettet er leveret af NMF

Konklusion

Sportsvask er det ideelle valg til dem, der søger en effektiv og sikker løsning til rengøring af deres sportsbeklædning. Med fokus på både ydeevne og miljøhensyn, leverer sportsvask en pålidelig rengøring. Uanset om du er professionel atlet eller motionist, vil du opleve fordelene ved at bruge sportsvask i din daglige rutine.

Yderligere information

Vægt 1,080 kg

9904

Download

Datablad sportsvask.