VINDUESSÆT EASY SHINE VIKAN

kr. 843,75

Prisen er pr.: SÆT

Easy Shine sæt fra Vikan
Miljørigtig rengøring kun med vand
Rengøringssæt til vinduer enkelt samt effektiv rengøring og polering af højglansoverflader. F.eks. glaspartier, spejle, aluminium samt andre metaloverflader.
Bruges kun til indvendig brug

Indeholder:
1 skaft (295610)
1 fremfører 25 cm (374118)
1 sprayflaske (581210)
5 polerklude (691540)
5 vinduesmopper (549125)

Vinduespudsersæt til indvendig brug

Den perfekte løsning til skinnende rene overflader

Dette vinduespudsersæt med fleksibel moppefremfører er et komplet rengøringssæt designet til effektiv og skånsom rengøring af forskellige overflader. Dette alsidige sæt er ideelt til at holde vinduer, spejle, fliser, rustfrit stål og højglanspolerede overflader rene og stribefri. Med sit ergonomiske design og fleksible moppefremfører er sættet perfekt til både lige og buede overflader som svingdøre, badekar og bilruder.

Fleksibel moppefremfører til buede overflader

En af de mest unikke funktioner ved dette vinduespudsersæt er den fleksible moppefremfører (374118), som er inkluderet i sættet. Denne moppefremfører er specielt designet til at tilpasse sig buede overflader, hvilket gør rengøring af steder som jacuzzier, buede plastiksæder og bilruder både nemmere og mere effektivt. Dette gør sættet særligt velegnet til miljøer, hvor der kræves fleksibilitet og præcision i rengøringen.

Komplet rengøringssæt til vinduer med teleskopskaft

Sættet inkluderer alt, hvad du behøver for at få dine overflader til at skinne. Udover den fleksible moppefremfører indeholder sættet:

  • 5 mikrofibermopper til vinduer (549125)
  • 5 mikrofiberklude (691540)
  • 1 sprayflaske (581210)
  • 1 teleskopskaft (295610), som kan justeres i længden for at sikre en komfortabel arbejdsstilling under rengøringen.

Dette gør sættet yderst praktisk og ergonomisk, da teleskopskaftet kan tilpasses forskellige arbejdspositioner og højder, hvilket gør rengøringen mere effektiv og mindre belastende for brugeren.

Effektiv rengøring med mikrofiberteknologi

Vinduespudsersættet bruger avanceret mikrofiberteknologi, der fanger og holder på støv, snavs og fedt, uden at efterlade striber eller fnug. Mikrofibermopperne og kludene er lavet af en blanding af 80% polyester og 20% polyamid, hvilket sikrer en optimal rengøringsydelse. Med mikrofiber kan du opnå en strålende ren overflade uden brug af kemikalier, hvilket gør dette sæt både miljøvenligt og skånsomt for dine overflader.

Anvendelsesmuligheder

Dette sæt er designet til en bred vifte af anvendelser og er særligt velegnet til:

  • Vinduer og spejle: Efterlader glasoverflader strålende rene uden striber.
  • Fliser og rustfrit stål: Effektiv fjernelse af fedt og snavs på hårde overflader.
  • Buede overflader: Perfekt til rengøring af badekar, buede plastiksæder og bilruder.

Konklusion

Dette vinduespudsersæt er en fremragende løsning til dem, der ønsker effektiv og skånsom rengøring af både lige og buede overflader. Med sin fleksible moppefremfører, ergonomiske teleskopskaft og mikrofiberteknologi leverer dette sæt professionelle resultater hver gang. Det er en alsidig og miljøvenlig løsning, der er ideel til både private og kommercielle brugere, som ønsker skinnende rene overflader uden besvær.

Leverandør: https://www.vikan.com/dk/produkter/campaign-setkit/549101/easyshine-kit-med-fleksibel-moppefremfoerer-graa

Yderligere information

Vægt 1,3 kg