MØBELRENSER CECOTEC POPSTAR 3000 CARPET INTROPRIS

kr. 1.495,00

Prisen er pr.: STK

Conga 3000 Carpet & Spot Clean er en lille kompakt tæppe og møbelrenser med 400 W effekt. Den har 2 tanke, den ene til rent vand og den anden til snavset vand. Aktionsradius på 6 m og slangelængde på 1,2 m.

3 på lager

Varenummer (SKU): 05082 Kategori: Tags: , , , ,

Møbelrenser

Conga Popstar 3000 CarpetClean: Effektiv 3-i-1 møbelrenser

Conga Popstar 3000 CarpetClean er en møbelrenser, designet til at kombinere tre funktioner i én enhed. Spray, rens og støvsugning.
Denne kraftfulde enhed er ideel til dybderensning af tæpper, møbler og polstring Dens smarte design gør den perfekt til både privat og kommerciel brug.
Med sin høje sugeevne og praktiske funktioner sikrer den en effektiv og grundig rengøring hver gang.

3-i-1 Funktion: Spray, rens og støvsugning

Den vigtigste funktion ved denne møbelerenser er dens 3-i-1 design. Det gør det muligt at spraye rengøringsvæske, skrubbe overfladerne og derefter støvsuge snavset op.
Dette gør den perfekt til at fjerne både faste stoffer og væsker. Hvilket sikrer en dyb og grundig rengøring af dine møbler og tæpper.
Produktet har en maksimal effekt på 400 W, hvilket giver en stærk sugeevne .Der gør det muligt at fjerne selv genstridigt snavs og pletter.

Dobbelt tank system

Conga Popstar 3000 CarpetClean er designet med to separate tanke. En rentvandstank på 1,2 liter og en snavset vandtank på 0,5 liter.
Denne adskillelse af rent og snavset vand sikrer, at du altid bruger frisk vand til rengøring. Det snavset vand kan nemt bortskaffes efter brug.
Tankenes design gør dem lette at fjerne og tømme, hvilket forenkler rengøringsprocessen.

Lang rækkevidde og fleksibilitet

Med et 6 meter langt strømkabel og en slange på 1,2 meter kan du nemt rengøre et område med en samlet rækkevidde på 7,2 meter.
Det praktiske håndtag og krogene til både strømkabel og slange gør det nemt at opbevare og transportere enheden.

Velegnet til brug med lavtskummende rengøringsmidler

Conga Popstar 3000 CarpetClean er kompatibel med lavtskummende rengøringsmidler, hvilket gør den ideel til professionel rengøring.
Ved at tilsætte mellem 5 og 10 ml rengøringsvæske til rentvandstanken kan du effektivt rengøre dine møbler og tæpper uden risiko for overskydende skum eller efterladenskaber.

Konklusion

Conga Popstar 3000 CarpetClean. For dem der ønsker en alt-i-en møbelstøvsuger til grundig rengøring af både tæpper og polstrede møbler.
Med dens 3-i-1 funktion, justerbare vandsprøjtesystem og dobbelte tankdesign er den både praktisk og effektiv til at fjerne snavs, pletter og væsker.
Dette gør den til et uundværligt værktøj for både privatpersoner og professionelle, der ønsker at sikre en skinnende ren finish på alle overflade

Der kan tilkøbes tæppeshampoo

Cecotec Conga 3000 Carpet & spot Clean

Yderligere information

Vægt 4 kg