VISIR 1 STK PLAST FAST LAV PRIS

kr. 25,00

Prisen er pr.: STK

Ansigtsvisir til beskyttelse af ansigt og mindskning af smittespredning. Udstyret med super blød bionedbrydelig svamp, så visiret er komfortabel at bære mod panden. Visiret beskytter ansigtet. næse, mund og øjne mod stænk fra nys og hoste og reducerer derved smitte fra andre mennesker. Desuden hjælper visiret dig til ikke at berøre dit ansigt, dette sker ofte ubevidst flere gange i timen, og er kilde til øget smitterisiko.

41 på lager

Varenummer (SKU): 108893 Kategorier: ,

Vi vil gerne undgå, at du sidder med et uddateret datablade på et produkt, som du har købt hos Skovbo-Ren. Tilmeld dig vores opdateringsservicer, og modtag besked, når der er opdaterede datablade.

Ansigtsvisir til beskyttelse af ansigt og mindskning af smittespredning. Udstyret med super blød bionedbrydelig svamp, så visiret er komfortabel at bære mod panden. Engangsvisir til beskyttelse mod dråbebårne smittekilder. Visiret beskytter ansigtet. næse, mund og øjne mod stænk fra nys og hoste og reducerer derved smitte fra andre mennesker. Desuden hjælper visiret dig til ikke at berøre dit ansigt, dette sker ofte ubevidst flere gange i timen, og er kilde til øget smitterisiko. Visiret er et nemt værnemiddel at anvende idet, det er fremstillet i et stykke og hurtigt tages på og kasseres efter brug.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg