FLOOR TILE 332 (FLYD. BRUN SÆBE) 5 LTR.

kr. 197,50

Prisen er pr.: DK.

Floor tile 332 er et kombineret rengørings- og plejeprodukt til alle gulvtyper der tåler vand, og hvor plejevirkning ønskes.
Er særlig velegnet til sten og klinkegulve samt ubehandlede træoverflader.

5 på lager

Varenummer (SKU): 41101 Kategori:

Vi vil gerne undgå, at du sidder med et uddateret datablade på et produkt, som du har købt hos Skovbo-Ren. Tilmeld dig vores opdateringsservicer, og modtag besked, når der er opdaterede datablade.

Floor Tile 332

Alkalisk rengøringsmiddel til linoleum og klinkegulve

Floor Tile 332 er et kraftfuldt rengørings- og plejeprodukt designet til at rengøre og pleje en bred vifte af gulvtyper. Dette alkalisk-baserede middel er ideelt til daglig rengøring af linoleum, kork, sten og klinkegulve. Med en kombination af effektiv rengøring og en silkemat finish er Floor Tile 332 perfekt til både kommerciel og professionel brug.

Egenskaber og fordele

Floor Tile 332 er specielt formuleret til at efterlade gulvene rene og med en flot, silkemat overflade. Dette alkalisk rengøringsmiddel til linoleum og klinkegulve har en parfumeret duft, der gør rengøringsoplevelsen mere behagelig. Produktet er alsidigt og fungerer optimalt på vandtolerante overflader, hvilket gør det velegnet til brug i mange typer af miljøer, såsom kontorer, offentlige bygninger, skoler og industrielle områder.

  • Silkemat finish: Efter rengøring efterlades gulvet med en flot og vedligeholdt overflade.
  • Alkalisk formel: Det høje pH-niveau sikrer effektiv fjernelse af snavs og pletter, selv på gulve med høj trafik.

Anvendelsesområder

Floor Tile 332 er ideelt til brug på:

  • Linoleumsgulve
  • Korkgulve
  • Sten- og klinkegulve

Produktets alsidighed gør det til en fremragende løsning til daglig rengøring og vedligeholdelse i både kommercielle og private omgivelser. Det kan anvendes både manuelt med moppe eller i kombination med gulvvaskemaskiner, hvilket gør det til et fleksibelt valg for rengøringsfolk.

Dosering og brug

For at opnå de bedste resultater anbefales følgende doseringer:

  • Daglig rengøring: Brug 12,5 ml Floor Tile 332 pr. liter vand.
  • Ekstra rengøring: Ved mere genstridig snavs kan doseringen øges til 18 ml pr. liter vand.

Påfør opløsningen jævnt på gulvet og fjern efterfølgende det snavsede vand. For at opnå den ønskede finish er det vigtigt at sikre, at produktet anvendes korrekt i henhold til de angivne instruktioner.

Sikkerhed og opbevaring

Floor Tile 332 er udelukkende beregnet til erhvervsmæssig brug, og det er vigtigt at følge sikkerhedsanbefalingerne under brug. Sørg for at bære passende beskyttelsesudstyr, som handsker og øjenbeskyttelse, for at undgå irritation. Produktet har en holdbarhed på op til 36 måneder, når det opbevares korrekt ved temperaturer mellem 0°C og 35°C.

For at sikre produktets effektivitet bør det opbevares i sin tætlukkede originalemballage og beskyttes mod frost og ekstreme temperaturer.

Konklusion

Floor Tile 332 er det ideelle valg for dem, der ønsker et alsidigt og effektivt rengøringsmiddel til daglig vedligeholdelse af vandtolerante gulve. Med sin stærke, alkaliske formel og evne til at levere en silkemat finish, er dette produkt velegnet til både professionelle rengøringsfolk og private husholdninger. Det sikrer rene og velplejede gulve hver gang, uanset om det bruges i små rum eller store kommercielle områder. Leverandør Novadan

Yderligere information

Vægt 5,3 kg

41101

Download

Datablad på Floor Tile 332

41101Brug

Download

Brugsblad på Floor Tile 332