Corona tiltag

Vi skal passe på hinanden og os selv, derfor ser vi gerne, at du bestiller dine varer på forhånd, inden du dukker op i butikken. På den måde kan vi finde varerne frem til dig og give dig besked, når de er klar til afhentning. I selve butikken skal du holde afstand til personale og andre besøgende. Lige inden for døren er der håndsprit klar til dig, så du kan passe på dig selv.

Vi ønsker at gøre vores for at mindske spredningen af coronavirus, og vi kender jo alle nogen i risikogruppen, som vi skal passe på. På vores arbejdsplads har vi både ældre og gravide medarbejdere, og derfor har vi taget disse ekstra sikkerhedsforanstaltninger. 

BEMÆRK DER KAN FOREKOMME EKSTA LEVERINGSTID, ÆNDREDE PRISER ELLER MIDLERTIDIGT UDSOLGTE VARER! Dette gælder inden for værnemidler såsom skægbind, forklæder, mundbind, handsker, desinfektion og sprit o.l. Allerede nu er der varslet stigende råvarepriser på alt desinfektion, hvilket vil betyde en stigning i priserne på disse varer grundet omstændighederne omkring coronavirus. Derfor er det ikke sikkert, at priserne på webshoppen er gældende - giv os et kald eller send os en besked, hvis du ønsker nærmere besked. Vi tager også kontakt til dig, hvis din bestilling ikke kan skaffes hjem i øjeblikket, eller hvis der skulle forekomme en prisstigning grundet force majeure.

Mangler du håndsprit, så send os en besked på de sociale medier eller mail, så giver vi besked på, hvordan udsigterne ser ud. Der er stor efterspørgsel på desinfektion i øjeblikket, og producenterne kan desværre ikke følge med. Derfor ved vi ikke, hvor meget sprit vi får hjem, samt hvornår det kommer på lager. 

 

 

40 års jubilæum

I 2018 kunne både Skovbo-Ren og Per Skovbo fejre 40 års jubilæum siden virksomhedens start i august 1978. Dette fejrede vi naturligvis i stor stil, og derfor har vi lavet en jubilæumsavis med historien bag Skovbo-Ren.

Se vores fine jubilæumsavis her.

Gulvvask med microfiber

Vi har lavet en brochure, hvor du kan læse mere om fordelene ved gulvvask med microfibermopper. Derudover giver vi tips til, hvordan du vasker gulv med microfibermopper, og hvorledes mopperne skal plejes for at opnå bedst mulig holdbarhed. Se brochuren her.