Corona tiltag

Vi skal passe på hinanden og os selv, derfor ser vi gerne, at du bestiller dine varer på forhånd, inden du dukker op i butikken. På den måde kan vi finde varerne frem til dig og give dig besked, når de er klar til afhentning. I selve butikken skal du afvente personalets hjælp lige inden for døren, hvor der også er håndsprit klar til dig, så du kan passe på dig selv.

Vi ønsker at gøre vores for at mindske spredningen af coronavirus, og vi kender jo alle nogen i risikogruppen, som vi skal passe på. På vores arbejdsplads har vi både ældre og gravide medarbejdere, og derfor har vi taget disse ekstra sikkerhedsforanstaltninger. 

BEMÆRK DER KAN FOREKOMME EKSTA LEVERINGSTID, ÆNDREDE PRISER ELLER MIDLERTIDIGT UDSOLGTE VARER! Dette gælder inden for værnemidler såsom skægbind, forklæder, mundbind, desinfektion og sprit o.l. Allerede nu er der varslet stigende råvarepriser på alt desinfektion, hvilket vil betyde en stigning i priserne på disse varer grundet omstændighederne omkring coronavirus. Derfor er det ikke sikkert, at priserne på webshoppen er gældende - giv os et kald eller send os en besked, hvis du ønsker nærmere besked. Vi tager også kontakt til dig, hvis din bestilling ikke kan skaffes hjem i øjeblikket, eller hvis der skulle forekomme en prisstigning grundet force majeure.

Mangler du håndsprit, så send os en besked på de sociale medier eller mail, så giver vi besked på, hvordan udsigterne ser ud. Der er stor efterspørgsel på desinfektion i øjeblikket, og producenterne kan desværre ikke følge med. Derfor ved vi ikke, hvor meget sprit vi får hjem, samt hvornår det kommer på lager. 

EKSTRA ÅBENT UNDER CORONA
Vi udvider vores åbningstider under corona lockdown, så du kan få de varer, du behøver. Derfor vil vores åbningstider være følgende den kommende tid:

Lørdag og søndag den 28/3 og 29/3 kl. 10-12
Uge 14 mandag t.o.m. torsdag kl. 7-18, fredag kl. 7-16
Lørdag og søndag den 4/4 og 5/5 kl. 10-12
Påskedagene den 9/4 t.o.m. den 13/4 kl. 10-12

Prismatch kampagne

I februar og marts kører vi en prismatch kampagne til alle nye/tidligere erhvervskunder. Dette betyder, at du kan få to gratis billetter til Moviehouse Hjørring, hvis du booker en tid med en af vores salgskonsultenter til at gå dine priser igennem hos din nuværende leverandør. Vi matcher prisen, hvis det er muligt, eller giver dig et bedre tilbud - uanset hvad går du fra mødet med to biografbilletter. Læs mere om kampagnen i vores infohæfte her.
Deruderover kan du også bruge mødet til at få rådgivning til miljøvenlige alternativer til jeres nuværende produkter eller til at få styr på, hvorvidt jeres aftørringspapirsløsninger er det rette valg for netop jeres virksomhed. 

Mødet er helt uforpligtende og vil blot give dig et indblik i, hvad vi kan tilbyde din virksomhed samt forhåbentligt nogle bedre priser, end dem du har i dag. Mødet skal være booket senest den 31/3-2020, men må gerne afholdes senere. Du booker et møde her.

 

40 års jubilæum

I 2018 kunne både Skovbo-Ren og Per Skovbo fejre 40 års jubilæum siden virksomhedens start i august 1978. Dette fejrede vi naturligvis i stor stil, og derfor har vi lavet en jubilæumsavis med historien bag Skovbo-Ren.

Se vores fine jubilæumsavis her.

Gulvvask med microfiber

Vi har lavet en brochure, hvor du kan læse mere om fordelene ved gulvvask med microfibermopper. Derudover giver vi tips til, hvordan du vasker gulv med microfibermopper, og hvorledes mopperne skal plejes for at opnå bedst mulig holdbarhed. Se brochuren her.